Hyra Buss Uppsala

Trivsamma gruppresor med proffsiga chaufförer | 070-928 01 77

Hyra buss

MERA INFORMATION OM VÅR BUSSUTHYRNING

Här berättar vi mer om de tjänster som vi kan erbjuda inom bussuthyrning. Vid sidan av att hyra ut bussar och chaufförer i Uppsala så kan vi även erbjuda busstjänster runt om i landet, med hjälp av våra uppskattade samarbetspartners från norr till söder.

Charterbuss och transfer

Vi har ett stort utbud av tillgängliga bussar och ett stort nät av samarbetspartners, vilket gör att vi kan erbjuda busscharter och transfer i Uppsala, Stockholm och hela landet. Väntar du ens större grupp som ska anlända till Arlanda? Då lönar det sig att hyra en buss för transfern. En buss är dessutom en betydligt miljövänligare lösning än att använda ett flertal personbilar.

Ska företaget eller sällskapet åka på konferens, mässa eller något annat evenemang så är en chartrad buss ett bra sätt att säkra en gemensam ankomst – och en trevlig social sammankomst på bussen!

landsvägsbuss

Sightseeing och aktiviteter

Planerar du en sightseeing-tur eller något annat evenemang som kräver transport av flera personer? Hyr en buss av oss så ser vi till att ni har den tillgänglig så länge ni behöver, med eller utan guide.

Vi har chaufförer som behärskar såväl svenska som engelska och på bussarna finns CD- och DVD-spelare och trådlöst internet, vilket skapar stora möjligheter till underhållning och information under resan.

Shuttle Service

En shuttle service kan vara en mycket bra lösning när flera personer behöver förflyttas i samband med exempelvis en kongress eller en stor festival. Vi kan ordna transporter helt anpassade efter de behov som finns, till och från  hotell, restauranger och kongresshallar. Vi kan även ordna shuttle service från flygplatser och tågstationer. Vi har lång erfarenhet av denna typ av evenemang och ni är i goda händer om ni anlitar oss för shuttle service till och från ert evenemang.

Bröllop, fotbollscuper, fjällresor – behöver ni hjälp med någon form av busstransport så kan du höra av dig till oss. Vi kan skräddarsy en busstransport som passar perfekt för dina specifika behov.

Extratjänster

Vi kan även erbjuda en del olika extratjänster som ofta går hem hos våra kunder. Vi kan bland annat hjälpa till med enklare catering, som fika och lunchlådor. Vi kan hjälpa till med logistiken så att alla transporter flyter smidigt. Vi kan boka färjor för längre resor och kan även ordna underhållning på resan, som exempelvis en trubadur.

Stöd och service till bussbranschen

Vi kan även erbjuda stöd av olika slag inom bussbranschen. Våra duktiga gruppchefer och verksamhetschefer kan hjälpa ditt företag att använda resurserna så effektivt som möjligt. Har du behov av trafikledning eller stöd vid ett evenemang så kan vi erbjuda stöd.

I vår servicehall kan vi erbjuda en helhetslösning när de handlar om städning av bussar. Vi lägger stor vikt vid miljö och effektivitet.

Moderna och bekväma bussar som körs av proffsiga chaufförer!