Hyra buss

Mer information om vår bussuthyrning

Här berättar vi mer om de tjänster som vi kan erbjuda inom bussuthyrning. Vid sidan av att hyra ut bussar och chaufförer i Uppsala så erbjuder vi ett flertal förbokade gruppresor varje år med olika tema och där det finns möjlighet att köpa platser om du vill följa med och få en trevlig upplevelse.

Med hjälp av våra moderna och välutrustade bussar erbjuder vi busscharter och transfer i Uppsala, Stockholm och även resor till andra delar av landet. Väntar du ens större grupp som ska anlända till Arlanda? Då lönar det sig att hyra en buss för transfern. En buss är dessutom en betydligt miljövänligare lösning än att använda ett flertal personbilar och mycket billigare än att beställa taxi.

Charterbuss och transfer

Ska företaget eller sällskapet åka på konferens, mässa eller något annat evenemang så är en chartrad buss ett bra sätt att säkra en gemensam ankomst – och en trevlig social sammankomst på bussen!

landsvägsbuss

Sightseeing och aktiviteter

Planerar du en sightseeing-tur eller något annat evenemang som kräver transport av flera personer? Hyr en buss av oss så ser vi till att ni har den tillgänglig så länge ni behöver, med eller utan guide.

Vi har chaufförer som behärskar såväl svenska som engelska och på bussarna finns CD- och DVD-spelare och trådlöst internet, vilket skapar stora möjligheter till underhållning och information under resan.

Shuttle Service

En shuttle service kan vara en mycket bra lösning när flera personer behöver förflyttas i samband med exempelvis en kongress eller en stor festival. Vi kan ordna transporter helt anpassade efter de behov som finns, till och från  hotell, restauranger och kongresshallar. Vi kan även ordna shuttle service från flygplatser och tågstationer. Vi har lång erfarenhet av denna typ av evenemang och ni är i goda händer om ni anlitar oss för shuttle service till och från ert evenemang.

Bröllop, fotbollscuper, fjällresor – behöver ni hjälp med någon form av busstransport så kan du höra av dig till oss. Vi kan skräddarsy en busstransport som passar perfekt för dina specifika behov.

Extratjänster

Vi kan även erbjuda en del olika extratjänster som ofta går hem hos våra kunder. Vi kan bland annat hjälpa till med enklare catering, som fika och lunchlådor. Vi kan hjälpa till med logistiken så att alla transporter flyter smidigt. Vi kan boka färjor för längre resor och kan även ordna underhållning på resan, som exempelvis en trubadur.

Moderna och bekväma bussar som körs av proffsiga chaufförer