Om oss

Ett modernt bussbolag

Under senare år har vi växt till ett modernt reseföretag som rullar på mot framtiden med full fart. Verksamheten är stor och bred och bortsett från beställningstrafiken där våra kunder kan beställa resor till en rad olika platser, så driver vi bland annat skoltrafik och lokaltrafik på flera olika orter.

Resor med olika aktiviteter, cuper och turneringar för olika idrottslag, musik och shower, shoppingresor, dagsresor och mässor, bussresor inom Sverige och Europa – vi kan erbjuda det mesta när det handlar om bussresor.

Vi har en hög kompetens och lång erfarenhet från bussbranschen. Vi står för mångfald och jämställdhet.

Alla våra busstjänster är kvalitetssäkrade. Vi har inte dolda avgifter och är transparenta i hela vår verksamhet.

Säkerhet och miljö i fokus

Säkerhet och miljö i kommer alltid i första hand för oss. Våra bussförare är välutbildade, erfarna proffs som kör buss på ett säkert och tryggt vis. Alla våra bussar är utrustade med säkerhetsbälten och annan modern säkerhet och har dessutom alkolås. Vi följer gällande trafiklagar och förordningar i såväl Sverige som EU. 

Vi försöker alltid svara på offertförfrågningar så fort som möjligt, helst inom 24 timmar efter första kontakten. Skulle det dyka upp ett brådskande ärende så är det enklast att ringa vårt mobilnummer som du hittar i högerspalten eller på kontaktsidan.

Bästa priserna när du ska hyra buss i Uppsala